17.1.2017. 18:54
1
Mali Turčin ima “oznaku” zbog koje je postao najpoznatija beba na svijetu
Činar Engin iz Ankare je od samog rođenja poseban i neodoljiv. On ima “oznaku” na čelu, u obliku srca. Majka Sejda (28) i otac Murat (30) nisu mogli da povjeruju kada se mališan rodio sa crvenim biljegom na glavi.

Novorođenče je još u porodilištu bilo toliki hit da su se u babice slikale s njim. Roditelji kažu da što je stariji ima sve više fanova, svi bi, kada ga vide, da zastanu i slikaju se sa “djetetom ljubavi”, kako ga zovu. 

“Pošto ga je sestra okupala, ja sam bio prvi koji je vidio ‘oznaku’. Baš sam bio iznenađen. Kada sam prišao bliže, tek tada sam primjetio da je u pitanju srce”, priča činarov otac, Murat.



“Bilo mi je teško da zadržim suze. I Sejda je zaplakala kada ga je vidjela”, dodao je.

Kada dolaze na uobičajene kontrolu u bolnicu, sestre i doktori ga dobro poznaju i zovu ga “Srcoliki dječak”.

Na njega i njegovu “oznaku”, roditelji gledaju kao na dar od Boga.




“Vjerujemo da je rođen sa svojom šansom na ovom svijetu”, smatraju roditelji.


(Admir Oručević)

SrceBeba
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.