4.4.2017. 17:43
2
Rodila identične trojke, a oduševit će vas kako ih razlikuje
Becki-Jo Allen, 23-godišnja majka iz Liverpoola, donijela je na svijet identične trojke za šta je vjerovatnoća 1:200 miliona.

Sama informacija da Beki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je riječ o identičnim momčićima, njenoj sreći nije bilo kraja.
 
Uprkos tome što su svi govorili da su djeca začeta vještačkom oplodnjom, Beki tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto desi jedan na prema 200 miliona, piše “Daily Mail”.

Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.

“Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam ‘pomiješala’. Svi imaju madež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Doktori su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli mi za nevjerovatnu šansu da se to desi”, kaže Becki-Jo Allen.

Ona se porodila carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indijanu.

“Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Roko je s druge strane potpuno opušten, ali zna da se provodi, dok je Roman sebičan i ne želi da dijeli. Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju da dođu do njih prije svoje braće. Indijana ih obožava i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje s tri brata”, rekla je ona.

Rezultat slika za Becki Alen

Ova tri momka troše 130 pelena na sedmičnom nivou uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a mašina za veš konstano radi.

Njihov otac Lijam Terni ne živi s Becki i djecom, ali dolazi da pomogne koliko može, uz Bekinu sestru Loren.

(Merima Druškić)

2
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.