18.4.2017. 13:48
3
Svi su ludi za sutkinjom u mokroj majici
Denise Bueno, sutkinja iz Brazila, kaže kako nije namjerno zalila bijelu majicu vodom te da joj se ne sviđa kad joj kažu da je seksi, no htjela ona to ili ne, postala je apsolutni hit na društvenim mrežama

"Neko me zove seksi sutkinjom, ali ne volim to. Ne mislim da sam seksi, želim da me smatraju profesionalkom", kaže Denise Bueno, pomoćna sutkinja iz Brazila.

No, na naslovnice nije došla zbog svojih sudačkih odluka, već zbog mokre bijele majice na utakmici amaterskih momčadi Desirea i Sportinga.

Naime, dok je pila vodu, usput je zalila bijelu majicu. Ne trebamo reći da nogometaši nisu skidali pogled s nje, a 'problema' je imao i fotograf na kraju utakmice jer igrači umjesto u njega, gledali su u majicu sutkinje.



- Nisam to učinila namjerno - pravda se Bueno, prenio je Goal.com.

Obožavateljima na društvenim mrežama apsolutno je svejedno zašto je to učinila.

(Merima Druškić)

 
3
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.