3.7.2017. 15:56
1
Prenosila uživo i grdno požalila zbog toga: Blogerica se otrovala tokom snimanja
Video blogerica emitirala je uživo trenutak kada je sama sebe otrovala biljkom za koju je mislila da je aloe vera.

Zhang (26) na svom internetskom kanalu pojavila se u programu uživo držeći velike zelene listove, za koje je rekla kako su listovi aloe vere.

Tokom emitiranja koje je nazvala 'Gozba od Aloe Vere' -zagrizla je velik komad od lista, no ubrzo se vidjelo kako nešto nije u redu. Začudila se kako je biljka gorka i to je komentirala u kameru, piše The Independent.

Prema kineskim lokalnim medijima zapravo je jela agavu, iz porodice Agave Americana, koja je otrovna biljka jer sadrži mnoge poznate iritanse.

Sirota internetska zvijezda se osula i lice joj je prekriveno čirevima, te je završila na ispumpavanju želuca, piše Avaz.

Listovi aloe vere su bezopasni, osim što u velikim količinama mogu imati laksativna svojstva. Mnogi blogeri koji pišu o hrani ili o vježbanju hvale njezina svojstva i koriste je u smoothiejima ili salatama.

(Alen Avdić)

1
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.