12.7.2017. 15:49
0
Policajci ostavili poruku proizvođaču marihuane
“Žao nam je što smo se mimoišli“, navodi se u poruci koju je policija u Oksfordu ostavila uzgajivaču kanabisa, javlja BBC.

Naime, baštu u kojoj je neko ilegalno uzgajao kanabis policija je pronašla u šumovitom dijelu kraj puta u Oksfordu, ali tamo nije bilo nikoga, pa nisu mogli da utvrde ko je počinitelj.

Drogu su oduzeli i uništili, tako da je vlasnika dočekala prazna, prekopana bašta.

Ostavili su mu poruku na papiru, koji inače služi za obavještavanje građana da ih je policija tražila i da se jave u policijsku stanicu. Najčešće se takva poruka ostavlja na vratima stana ako ste, na primjer, bili odsutni u to vrijeme.

“Ups! Žao nam je što smo se mimoišli, ali slobodno se javite na 101 da porazgovaramo o ovome. Puno ljubavi“, navodi se u poruci sa potpisom policije.

Policija je objavila na Twitteru i fotografiju na kojoj su napisali da su poruku ostavili jer su “imali dobre namjere“.

Još niko nije uhapšen zbog uzgoja kanabisa, piše  B92.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.