3.10.2017. 20:14
0
Snagator “ručno” premjestio auto nakon svađe zbog parkinga
Hakan Acar (23), poznatiji po nadimku “Tulk”, što je skraćenica od “Turski Hulk”, bio je primoran da uzme stvari u svoje ruke kada je svađa njegove tetke i komšinice zbog parking mjesta, prešla sve granice pristojnosti, prenosi B92.

Strongmen je golim rukama premjestio auto, koje je blokiralo izlaz s parking mjesta njegove tetke.

Tulk tvrdi da je njegova tetka mjesecima vodila bitku s komšinicom koja je ostavljala svoj automobil ispred njene kuće i to na samom putu.

Na kraju je pozvala Tulka da riješi problem.

Na snimku se vidi kako ovaj snagator odiže i gura auto dok u jednom trenutku izuva obuću, kako bi imao bolji kontakt sa tlom.

Komšinica se sada žali da joj je Tulk uništio motor, pa policija provjerava takve optužbe.

“Ja sam vrlo smirena osoba, ali kad mi je tetka rekla šta se dešava, malo sam se iznervirao”, priznao je Tulk.

“Ranije sam vukao kamione od osam i po tona, pa mi auto od jedne tone zaista nije bila problem”.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.