12.10.2017. 17:48
0
Udala se za psa: Poslije osam godina i dalje mislim da je onaj pravi
Uprkos tome što je mnogi smatraju ludom, 43-godišnja Wilhelmina Morgan Callaghan i dalje misli da je jorkširski terijer za kojeg se udala “savršen” za nju.

Svi znamo da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a za Callaghanovu je njen ljubimac mnogo više od toga.

“Otkako smo se vjenčali 2009. godine, prebrodila sam mnogo toga”, kaže.

“Izgubila sam posao u mrtvačnici, sada se bavim balzamovanjem, ali ne zarađujem mnogo. A moja kuća je poplavljena. Ali, Henry je sve vrijeme bio divan prema meni, tako je odan”, dodala je.

Callaghanova je Henryja usvojila 2009. godine. Nakon što je saznala da su se pojedini vlasnici vjenčali sa svojim ljubimcima, odlučila je da uradi isto.

S obzirom na to da je u Velikoj Britaniji zabranjeno sklapanje brakova između ljudi i životinja, njen brak je “spiritualne prirode”, mada Callaghan navodi da ga shvata ozbiljno i da posjeduje specijalan sertifikat.

Ali Henry nije njen jedini ljubimac. Ova žena posjeduje 11 pasa i kaže da svi žive složno.

Takođe ističe da je potpuno posvećena Henryju.

“Za razliku od drugih brakova koji se raspadaju, znam da će moj i Henryjev trajati do kraja života”, zaključila je, piše CDM.

(Alen Avdić)
ZenidbaPas
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.