6.12.2017. 10:54
0
Tražio pomoć, svi mu spuštali slušalicu!
Nepoznati vozač požalio se na Facebooku da ima neobičan problem sa automobilom, ali da nije naišao na razumijevanje majstora.

Kao što se vidi iz priloženog, na displeju mu se pojavio čovjek "koji sjedi na wc šolji". Tvrdi da je odmah zvao servis, ali da su mu spustili slušalicu. Zato je odlučio da članove jedne grupe na Facebooku upita za savjet.

Kako prenosi Avaz, mnogi su mu posavjetovali da lično ode u servis i da provjeri o čemu se radi, jer možda je u pitanju ozbiljan problem.

Međutim, neobično je da niko nije dao savjet pomenutom vozaču da bolje pogleda, nego da nastavi sa sa provjeravanjem kako u servisu, tako i da čeka komentare na društvenim mrežama, što se veže za naš mentalitet. Volimo kreirati šale na sve moguće načine ali se nadamo da je neko bio od konkretne pomoći. 

 
(Foto: Facebook)




(Aida Selmanović)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.