17.2.2018. 17:34
0
Ni policija ne može ništa da učini: Danima mu šalju pice koje nije poručio
Njemački advokat Gvido Grole ovih dana suočava se sa "problemom" - već dvadesetak dana na posao dostavljaju mu picu koju nije naručio.

Ovaj advokat muku muči sa pozivima iz raznih picerija, koje ga obavještavaju da je njegova velika narudžba na putu. Da stvar bude bizarnija, obavještenja o dostavi stižu mu i na mail.

Kako kaže, dobija picu za picom, u različita doba dana, a da ih uopšte nije poručio. U kancelariju mu je dostavlejno više od 100 pica iz nekoliko različitih picerija širom Dortmunda, a da on i dalje ne može da shvati zbog čega.

Za većinu ljudi to bi vjerovatno bila dobra vijest, da im i bez poručivanja svakodnevno stiže besplatna pica na posao. Ipak, za Grolea je ovo previše, jer ga učestale dostave ometaju u poslu.

Za sada nije poznato da li je neprekidna dostava djelo nekog manijaka opsjednutog picom, nezadovoljnog klijenta ili posljedica nekakve greške u internet službi za dostavu.

Da ne bude sve monotono, Grole je počeo da dobija i nenaručeni suši i grčku hranu. Obratio se i policiji za pomoć, ali kako stvari stoje, nema velike koristi od toga.

Srećom, lokalni restorani i službe za dostavu počeli su da shvataju šta se dešava kada su primjetili da se pojavljuje veliki broj narudžbina na njegovo ime u kratkom vremenskom periodu, pa su počeli da provjeravaju s njim prije nego što krenu ka njegovoj kancelariji, piše Alo rs.

(Alen Avdić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.