23.6.2018. 22:20
0
Facebook naplaćuje članstvo u grupama, cijena do 25 eura
Popularna društvena mreža Facebook uvodi novost koja bi mogla da izazove buru među korisnicima i napuštanje ove društvene mreže.

Naime, Facebook je najavio početak pilot projekta koji za cilj ima naplaćivanje članstva u grupama.

Prema javno dostupnim informacijama, mjesečnu cijenu korišćenja svojih platformi će određivati sami administratori, a one će se kretati u rasponu od četiri do 25 eura.

Kao razlog promjene svoje dosadašnje politike bazirane na besplatnoj usluzi navode želju da pruže podršku administratorima grupa koji svojim trudom i svakodnevnim angažmanom doprinose kvalitetu i raznolikosti društva.

Pilot projekt je već počeo  da se primjenjuje u nekoliko grupa čiji će korisnici dobiti obavještenje da za dalju participaciju u grupi moraju da plate članarinu, prenosi CDM. 

Pretplata će biti izvršena na jednostavan način – uplatom traženog iznosa putem Facebook aplikacije na iOS i Android telefonima

(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.