26.7.2018. 18:30
0
"Bliži se kraj influenserima. Svi žele da budu influenseri, niko ne želi da radi"
Fat Jewish, jedan od najpoznatijih influensera na svijetu, tvrdi da se bliži kraj svima koji su, kao i on, karijeru izgradili na Instagramu. S obzirom na to da je jedan od začetnika “influensanja” i da ga prati deset miliona ljudi, njegove najave oni fokusirani na Insta karijeru treba ozbiljno da shvate.

“Svi žele da budu influenseri, niko ne želi da radi”, rekao je za CNN Money i dodao:

“Mislim da ljudi treba da nauče kako da stvori nešto od početka. To će vas dovesti dalje nego internet”, kaže Fat Jewish.

Iako je Josh Ostrovsky, kako mu je pravo ime, i dalje na vrhuncu slave, svjestan je da to neće potrajati.

S prijateljima je pokrenuo kompaniju “Swish” koja proizvodi vina zanimljivih imena, poput “rose bijele cure” ili “pinot grigio za teška porodična okupljanja”, prenio je CDM.

Lejla Trle

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.