2.9.2018. 13:15
0
Kćerka Steve Jobsa tvrdi da je otac pred njom simulirao seks
Sedam godina nakon što je preminuo genije koji stoji iza "Applea", suvlasnik "Piksara" i član Uprave "Walt Disney" kompanije, Steve Jobs, njegova kćerka Lisa napisala je memoare u kojima je otkrila kakav je odnos imala sa svojim ocem.

Iako se već ranije pisalo o tome da je Lisa komentirala kako joj je otac bio "zloban i čudan", ovi memoari donijeli su nove uznemirujuće detalje. Kako navodi, Steve je, navodno, pred svojom kćerkom simulirao seks sa svojom tadašnjom suprugom Laurene Powell Jobs.

Dio koji je privukao najviše pažnje iz cijele knjige ekspresno se proširio medijima širom svijeta:

- Privukao je i poljubio, pomjerajući ruku prema njenoj dojci, a pritom je teatralno stenjao. Kad sam htjela napustiti sobu, zaustavio me. Rekao mi je da ostanem jer imamo porodičan trenutak, a važno je da pokušam da budem dio ove porodice. Sjedjela sam mirno i gledala ustranu, dok je on uzdisao i trljao se o nju, prenosi CDM.

Iako tvrdi da je nikada nije seksualno zlostavljao, njena majka je u svojim memoarima potvrdila istu priču i rekla je da je Steve ismijavao svoju kćerku i zbijao neugodne šale na temu seksualnosti. 

Lisa je inače bila njegovo prvo dijete s kojim nikada nije izgradila blizak odnos jer godinama nije želio priznati očinstvo.

Lejla Trle

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.