30.10.2018. 10:52
6
Mladići i djevojke koji ruše sve predrasude: Nije bitno gdje ste rođeni i da li vjerujete u Boga, već da li ste šup** ili čovjek
"Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, ljekari, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i nećete vjerovati šta se desilo!" - ovako počinje opis fotografije koja je objavljena na Facebook stranici "Njemački kutak".

Piše: Haris Ahbabović

"Sjeli su na piće, družili se i smijali. Naravučenije: nije bitno gdje ste rođeni i da li vjerujete u Boga, već da li ste go*nar, šup** ili čovjek!" navodi se u nastavku posta na ovoj grupi, koja inače okuplja mlade ljude koji su se iz ovih krajeva odselili u Njemačku.

Inače, "Njemački kutak" je organizacija koja se bavi pomoći ljudima iz bivše Jugoslavije koji su u Njemačkoj.

6
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.