27.12.2018. 18:15
0
Kupio karte za šest letova kako bi Božič proveo sa ćerkom stjuardesom
Praznici su doba kada većina ljudi vrijeme provodi sa porodicom. Mnogi tada ne rade, pa iskoriste vrijeme da obiđu svoje najbliže. Ipak, te sreće ove godine nije bila stjuardesa Pirs Vogan pa je Badnji dan i Božić provela u vazduhu služeći putnike Delta airlainsa.

Ipak, desilo se nešto krajnje lijepo za ovu simpatičnu brinetu.

Njen otac Hol kupio je karte za šest letova na kojima je bila Pirs kako bi za praznike bili skupa čak i kada ona mora da radi, prenosi CDM. 

Hol je tako sa ćerkom išao s kraja na kraj SAD čak dva dana i to uglavnom u prvoj klasi.


Za priču se saznalo od Holovog saputnika Mikea Levia koji je putem društvenih mreža upoznao ljude sa stjuardesom i njenim voljenim ocem.




(Lejla Trle) 

0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.