24.5.2019. 14:49
0
Predaće se policiji ako dobije dovoljan broj lajkova na Faceboooku
Bjegunac Hoze Sims postigao je dogovor sa američkom policijom da se preda vlastima ukoliko dovoljan broj korisnika društvene mreže Facebook bude “lajkovao” njegovu potjernicu.

Za Simsom (29), za kojeg se vjeruje da se krije negdje u Njujorku, objavljeno je sedam naloga za hapšenje jer se nije pojavio pred sudom prema optužbama koje se kreću od remećenja javnog reda i mira do rizika od nanošenja povreda djetetu.

Policijski zvaničnik iz Toringtona Bret Džonson objavio je na Facebooku da ga je Sims kontaktirao i da se saglasio da se preda ukoliko njegova slika sa potjernice dobije 15.000 lajkova.

Trenutno potjernica ima manje od 2.000 “lajkova”.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.