17.9.2019. 9:42
0
Šokantna priča iz Urgentnog centra u Beogradu: Iz stražnjice mu izvadili bilijarsku kuglu
Ljekari Urgentnog centra u Beogradu obavili su prošle sedmice nesvakidašnji hirurški zahvat. Naime, Beograđaninu starom oko 35 godina iz anusa su izvadili bilijarsku kuglu.
Kako prenosi "Kurir", pacijent je došao u Urgentni centar s jakim bolovima u debelom crijevu i zatražio hitnu pomoć ljekara. 

Kako nije odmah kazao šta je uzrok bola, dežurni ljekar je nakon niza pregleda obavio i kolonoskopiju, odnosno pregled anusa. Tada je na ekranu ugledao zaglavljenu loptu, koja je bila toliko duboko da je jedini spas bila operacija.   

Pacijent je tek tada, prije početka tog pregleda, vidno preplašen, stidljivo i tiho rekao ljekaru da mu se u anusu nalazi bilijarska kugla - otkrio je "Kurirov" izvor. 

Nakon višesatne intervencije, bilijarska kugla je izvađena, a pacijent je ostao nekoliko dana u bolnici, nakon čega je otpušten na kućni oporavak.

(Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.