16.11.2019. 22:28
0
"Popaj" hitno operiran, ljekari mu jedva spasili ruke
Ambiciozno samoprozvani bilder iz Rusije Kiril Terešin, koji je na društvenim mrežama poznat kao "Popaj" zbog ogromnih bicepsa, hitno je operiran i umalo je ostao bez ruke.

Naime, njemu su doktori rekli da će mu morati amputirati ruke ako nastavi koristiti i ubrizgavati kombinaciju hemikalija koju sam radi kod kuće, a koja je bazirana na Synthol ulju.

- Čak i da sad prestane ubrizgavati supstancu, njegovo tijelo je neće moći izlučiti sljedećih pet do sedam godina - rekao je prije dvije godine doktor Evgeni Lilin, a sada je situacija postala ozbiljnija.

Terešin je u sebe, prema riječima plastičnog kirurga Dimitrija Melnikova, ubrizgao tri litre jeftine tekućine poput vazelina, a to ga je zamalo skupo koštalo.

- Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni - izjavio je Melnikov pa dodao:

"Moglo mu je sve "otići na bubrege". Mislim da Kiril nije svjestan posljedica onoga što je napravio", prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

Popaj
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.