6.6.2020. 12:21
0
Nevjerovatni gafovi voditeljice iz Srbije: Utakmica pred milion gledalaca
Nogometaši Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije nakon pobjede protiv Mladosti boljim izvođenjem jedanaesteraca, a da ova utakmica pronađe svoje mjesto u medijima širom regiona pobrinula se voditeljica Radio-televizije Vojvodina.

Nogometaši Vojvodine u polufinale su se plasirali boljim izvođenjem jedanaesteraca. Nakon 90 minuta na stadionu Karađorđe nije bilo pogodaka, a u penal-seriji bolji je bio domaćin i s 5:4 izborio je mjesto među četiri najbolje ekipe.



Voditeljica je prilikom čitanja izvještaja s utakmice koja je odigrana na stadionu Karađorđe istaknula kako je utakmica odigrana pred milion gledalaca, te da je Vojvodina pobijedila rezultatom 5,4 nakon jedanaesteraca.

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.