23.7.2020. 13:21
0
Hotel Koronavirus: Za boravak ovdje možete se prijaviti kada god želite, ali ne možete otići dok ne dobijete dozvolu
Letio sam za Izraela negdje početkom marta, dva dana prije izbora. Odlučio sam da pomjerim let zbog čitave panike oko koronavirusa. Morao sam uhvatiti zadnji let prije nego što donesu neke nove mjere i obustave sve letove - kazao je svjetski fotograf Harec (Haaretz).

Kad sam stigao, vojnici su čekali na aerodromu. Poslali su me karantenu u hotel Dan Panorama u Tel Avivu. Vojnik iz Zapovjedništva domobranskih snaga Izraela šapnuo mi je da je mnogo zabavno biti u hotelu za ljude koji su potencijalni prenosnici COVID-19, ali nažalost, budući da nisam pokazao simptome koronavirusa, poslali su me u hotel za one koji moraju ostati izolirani. 


Zanimljivo je što se u koronavirus hotel možete prijaviti kada god želite, ali ne možete otići dok ne dobijete dozvolu za to. Odlučio sam napraviti neke unikatne fotografije koje pokazuju život karantene u hotelu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.