30.7.2020. 10:55
0
Obračun ispred jednog noćnog kluba u Rusiji: Goloruki krenuli na pištolj
Snimci obračuna žestokih momaka nisu nikakva rijetkost, ali je ovaj za koji se vjeruje da potiče iz Rusije ipak originalan.

Na njemu se vidi grupa mladića ispred noćnog kluba. Oni očigledno predstavljaju osiguranje, jer imaju nose i voki-toki. Međutim, njima prilazi mladić u bijeloj majici koji nosi pištolj. 

Osiguranje pokušava da ga spriječi da se obračuna sa drugim gostom, što nakratko i uspjeva.

Ipak, napadač udara pesnicom u glavu svoju žrtvu koja pada na pod, ali se brzo uzvraća i obara nasilnika. Uz to ga sve vrijeme bombarduje pesnicama u glavu uprkos činjenici na napadač puca i nasreću promašuje.



(Admir Oručević)

 

RusijaTuca
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.