6.8.2020. 21:26
0
Pogledajte nesvakidašnju vožnju Jadranom: U džipu kroz more, cijela plaža ostala u čudu
Plaža je bila krcata. Prvo je džip došao preko plaže skroz do mora, mislio sam da će iskrcati kakvu brodicu ili jet ski, kako to obično biva. Ali ne - ušao je popuno u more i nastavio se voziti, ispričao je čitatelj za 24sata.hr o čudnoj sceni kojoj je svjedočio u Omišu.

Kazao je kako je automobil stranih registracijskih oznaka, što ga dovodi do zaključka da se radi o turistu.

"Prvo se vozio plićakom, a onda išao sve dublje i dublje. Napravio je đir uz Cetinu do mosta i onda se vratio natrag i izašao", dodao je on.

Budući da je more na tom mjestu duboko od tri do 10 metara, čitatelj je uvjeren da se radi o auto - brodici. 

"Imao je neki pogon na stražnjem dijelu, inače bi potonuo. Svi s plaže bili su iznenađeni, bio je prava atrakcija", zaključio je on.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.