11.10.2020. 18:46
0
"Balkanska pravila": Postoji li adekvatna kazna za ovakve ubice za volanom
Nije nikakva novost da se na našim prostorima vozi bahato, no s vremena na vrijeme pojave se snimci koji pokazuju, nije pretjerano reći, prave ubice za volanom.

Posljednji dokaz za ovu tvrdnju je snimak koji je objavio RTS, a nastao je u subotu oko 15.17 sati na Obrenovačkom putu između Ostružnice i Umke (Srbija).

Na snimku se vidi teški kamion koji na totalno nepreglednom mjestu, preko duple pune linije, pretiče putnički Mercedes. Iz suprotnog pravca nailazi automobil čiji vozač izbjeći sudar, ali bahatom kamiondžiji to nije bilo dovoljno.

Nakon nekoliko sekundi ponavlja "pokušaj ubistva", ponovo pretiče preko duple pune linije, upada u "makazice", ali je uz dosta sreće izbjegnuta tragedija.

To nije sve: Snimak je napravio suvozač u automobilu, koji je počeo snimati jer ih je vozač kamiona beogradskih registracija neposredno prije toga pretekao preko duple pune linije i očešao im retrovizor!

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.