29.10.2020. 22:35
0
Odaberite jednu kartu i otkrijte šta vam krije budućnost
Ne može govoriti da li nešto može predvidjeti ili ne može predvidjeti budućnost, ali zanimljivo je pogirati se sa maštom.
Donosimo vam četiri obične karte, koje će vam pokazati šta bi vam se to moglo događati u budućnosti, piše Atma.hr. 

Sve što trebate je pogledati karte i bez oklijevanja odabrati jednu od karata koja vam je najviše privukla pažnju. Karta koju ste odabrali otkrit će tajnu vaše budućnosti. Koju ćete kartu odabrati?

Karta 1 - Karo

Nažalost, bliska vam budućnost neće donijeti ono čemu se nadate i što želite. Vi ćete uskoro odlučiti napustiti osobu koja se pokazala toksičnom za vaš život i prekinut ćete vaš odnos.

Ta osoba vas je povrijedila svojim postupcima i donijela vam puno neugodnih trenutaka.

Ovo je težak period koji će također uskoro proći, ali potreban je svjestan, koncentriran napor da ga završite.

Ako dobijete priliku da dobijete pomoć kompetentne osobe koja vam može pomoći, nemojte se ustručavati tražiti je i koristiti je.

Karta 2 - Tref

Nekad ste puno očekivali od života, ali sada više nemate posebnih iluzija, jer tako pokušavate izbjeći razočaranje.

Međutim, budućnost vas još uvijek može iznenaditi, jer će vam donijeti neke trenutke koje nećete zaboraviti.

Uistinu, u bliskoj budućnosti očekuju vas prava čuda. Mnogi vaši snovi će se ostvariti, kao i mnoge vaše želje, a sve će to biti dokaz da se čuda događaju.

O najvećoj sreći naučit ćete u bliskoj budućnosti. Vaša će budućnost biti vrlo svijetla.

Karta 3 - Herc

Vi ste osoba koja o životu ne razmišlja previše pozitivno. Na vas su negativno utjecali neki nedavni događaji pa stoga niste previše sigurni u sreću u budućnosti. Međutim, uskoro će vam se pružiti prilika koju biste svakako trebali iskoristiti.

Ako iskoristite ovu priliku, vaš će se život na mnogo načina promijeniti na bolje. Iznenada ćete imati priliku započeti vezu s osobom koju ste uvijek smatrali samo dobrim prijateljem.

Naravno da bi vas sve ovo moglo jako iznenaditi, ali ovoj osobi morate dati priliku. Ako to učinite, zahvaljujući ovoj osobi, mnoge će se stvari u vašem životu promijeniti nabolje.

Bliska budućnost donijet će vam veliku ljubav o kojoj niste mogli ni sanjati.

Karta 4 - Pik

Vaša neposredna budućnost, prije svega, donijet će vam događaje koje se jednostavno trebaju dogoditi. Predodređeno vam je da upoznate osobu i uspostavite odnos s njom.

Ono što vas očekuje u bliskoj budućnosti je ono o čemu svaka osoba sanja. Ono što vas čeka dat će vam odgovor na važno pitanje: ‘postoje li “pravi” ljudi?’.

I shvatit ćete da postoje, jer ćete upoznati osobu s kojom ćete biti istinski sretni.

Imat ćete priliku započeti vezu s ovom osobom i nema sumnje da ćete moći iskoristiti ovu priliku. Bliska budućnost doista će vam donijeti čarobna i nezaboravna iskustva.
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.