19.1.2021. 17:08
0
Objasnio zašto je došlo do nesreće i postao hit: Nichts mogli tu reagirt, ne
Na autocesti prema Munchenu ranije ove sedmice vozač teretnjaka izgubio je kontrolu i njegov kamion udario je u ugradu te se prevrnuo na bok.

"Da ovako svi govore njemački, ja bih ga savršeno razumio", šalili su se neki.




Srećom vozač nije povrijeđen, a snimka u kojoj objašnjava kako je došlo do nesreće postala je hit na društvenim mrežama. MDR Thuringen koji je objavio snimku navodi kako se radi o Darku Josipoviću, koji je na mješavini slovenskog i njemačkog objasnio šta se dogodilo te pokupio simpatije mnogih. Pogledajte šta je rekao.

Neki su se šalili kako je riječ o njemačkom sa zagorskim naglaskom, dok su se drugi pitali što je to scheisse papire. “Bitno da smo ga mi razumjeli”, “Da ovako svi govore njemački, ja bih ga savršeno razumio”, šalili su se drugi, prenosi Fokus.


(Admir Oručević)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.