6.5.2021. 14:45
0
Ona je zvijezda TikToka: Svinja Elf uhvaćena u šetnji
Glumac Miro Čabraja ima profil na TikToku prati ga već gotovo sto hiljada ljudi. Uz njega jedan od glavnih aktera njegovih videa upravo je Elf.

„Generalno su ljudi sretni kad je vide, klinci je vole jer je popularna na TikToku, stalno se žele slikati sa njom“, dodao je. „Snimali smo dosta pa je navikla biti s ljudima.“

Čabrajin video na TikToku u kojem kupa svinju pregledan je gotovo 250 hiljada puta, a njegovi videi ukupno imaju 2.3 miliona lajkova, prenosi nova.rs.




(Admir Oručević)

Tik tok
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.