6.7.2021. 14:10
0
Napao ženu za volanom, ona izašla pa muškarac pobjegao
Nesvakidašnji prizor iz Rijeke nasmijao je korisnike na Facebooku nakon što je jedan od slučajnih prolaznika snimio i objavio vidio s puta, koji prikazuje žestoku svađu dvoje vozača, dok su im automobili bili zaustavljeni na semaforu.

Na snimku se može vidjeti kako muškarac izlazi iz svog automobila i kreće prema vozilu koje je bilo parkirano ispred njega, s namjerom da se obračuna s ženom za volanom.

Nakon što ju je psovao i vikao na nju, ona je izašla iz vozila s teleskopom u rukama i potrčala prema muškarcu, koji je u strahu počeo bježati.

Video je izazvao reakcije brojnih komentatora na društvenim mrežama.

"Kako su mi jaki ovi jadnici koji izlaze iz automobila i uvijek ženama se usude doći na vrata i prozor. Hajde, dođi nekom frajeru tako, bio bi manji od makovog zrna. Slabić", napisao je jedan korisnik.

"Svaka ti čast, djevojko", "Kraljica", "To, sestro", "Koji jadnik", nizali su se komentari podrške.

Video je podijelio pjevač Dražen Turina Šajeta.



 (Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.