15.8.2021. 20:53
0
Svi ostali u čudu: Nasred plaže okrenuo janje na ražnju, "malo je vruće, ali je***a"
Ove godine, gotovo svakodnevno, iznenadi nas neki novi video snimak sa ljetovališta, a turisti su sve maštovitiji kada je riječ o ručku na plaži.

Sada nova hit scena stiže iz Crne Gore. Na Instagramu se pojavio video snimak koji je navodno nastao na plaži Jaz kod Budve u Crnoj Gori, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac, okreće janje na ražnju, a sve to u blizini kupača koji su ga gledali u čudu.

Da se ne radi o šali, svjedoči i cjelokupna "oprema" za spremanje pečenja.

Treba napomenuti da nije moguće utvrditi kada je video snimljen, te da li se radi o montaži. Kakogod, ovaj video koji je postao viralan, izazvao je brojne reakcije širom regiona jer su ga objavili, crnogorski, srbijanski, hrvatski i bh. mediji. 

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.