3.1.2022. 14:26
0
Nakon što su američke zvijezde spomenule bosanski jezik oglasio se i 'Sabit izTarčina': 'Fadilemi zna bolje bosanski od...'
SNSD ekipa se toliko trudi da negira bosanski jezik, između ostalog demonstrirajući to i na djeci povratnika u entitet RS. I onda se dese Kardashianke, “Helikopter” i Majli Sajrus, jedan je od komentara na Twitteru

Nakon što je Pete Davidson komičar i novi dečko Kim Kardashian povodom Nove godine snimio je video u kojem govori o odlukama koje će sprovesti u djelo tokom nove 2022. godine te spomenuo bosanski jezik, zajedno s Miley Cyrus, koja je svojim moćnim glasom upotpunila video, na Twitteru se počeo koristiti i hešteg #znambosanski.

Podsjećamo, Davidson u videu kaže:

– Naučit ću novi jezik i to neki težak. Kao bosanski. Ko dovraga zna bosanski.

Potom je u kadru Majli Sajrus koja je na bosanskom otpjevala:

– Znam bosanski.

Na Twitteru se mogu pronaći brojni zanimljivi komentari na ovu temu, a preovladavaju oni koji tvrde da su američke zvijezde samo dokazale da bosanski jezik postoji iako ga neki već dugo pokušavaju spočitavati.

Drugi korisnik na Twitteru je napisao “Miley Cyrus za ambasadoricu BiH u SAD! Satraše se negirajući bosanski jezik, na kraju ih uništi osoba za koju sumnjam da zna na karti naći BiH”, a treći “Da mi je neko rekao da će Miley Cirus začepiti usta nacionalistima u komšiluku, ne bih mu vjerovao”.

Na kraju se oglasio i regionalno popularni 'Sabit iz Tarčina'

'Fadilemi zna bosanzki bolje nego pola diaspore selam'

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.