16.1.2022. 20:41
0
Luksuzni "hotel" za najljepše deve Saudijske Arabije
Za 400 rijala (blizu 180 KM) po noćenju deva se ošiša, očetka i tetoši prije nego sudjeluju u takmičenjima ljepote na kojima su ulozi milionski.

Uz grijane boksove i toplo mlijeko, život ne može postati glamurozniji za najljepše deve Saudijske Arabije kada borave u luksuznom kompleksu u blizini Rijada.


Za 400 rijala (blizu 180 KM) po noćenju deva se ošiša, očetka i tetoši prije nego sudjeluju u takmičenjima ljepote na kojima su ulozi milionski.


Deve, od kojih su mnoge u najmu, pomno se provjeravaju zbog ilegalnih intervencija poput botoksa, zbog kojih bi mogle biti izbačene zbog varanja.


Četrdeset i tri deve diskvalificirane su kada su kontrolori deva uočili prekršaje poput botoksa, silikona i filera ubrizganih u usne, grbe i repove životinja. I sve se radi u okruženju koje je sigurno od Covid-19 kako bi se spriječila bilo kakva žarišta epidemije.


Tatman, opisan kao prvi hotel za deve, pustinjski je kompleks na otvorenom u blizini godišnjeg Festivala kralja Abdelaziza, koji ima nagrade u ukupnom iznosu blizu 120 miliona KM.


(Kenan Bešlija) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.