5.9.2022. 21:30
0
Biznismen proslavio vjenčanje svoje kćeri tako što je sagradio 90 kuća za beskućnike
Indijski tajkun, Ajay Munot, je vjenčanje svoje kćerke proslavio na pomalo neobičan način. Izgradio je čak 90 kuća za beskućnike.
Ovaj darežljivi čovjek, inače trgovac odjećom i pšenicom, potrošio je 11 miliona dolara za vjenčanje kćerke. Zamislite samo ceremoniju u koju je uloženo toliko novca.

Ipak, mladenci nisu ostali praznih ruku – dobili su novi dom i istovremeno se složili sa Munotovom idejom da izgradi domove za one koji nemaju krov nad glavom. Ovo je zaista vijest koja se ne čuje svaki dan, a zaslužuje velike pohvale, piše Virealno



(Fena / Aldina R.) 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.