8.2.2023. 17:52
0
Ušao u kupatilo i zatekao šokantan prizor: "Dobro da neko nije ovdje ušao, ne bi se dobro proveo"
Vlasnik jedne australske firme za dezinsekciju, imena Dale Armel, na svom TikToku često objavljuje snimke svog posla. Armel se susreće sa svakakvim problemima, ali posljednji video posebno je šokirao njegove pratitelje. Valja napomenuti kako snimka definitivno nije za ljude koji pate od apifobije.

U jednoj napuštenoj kući Melbourneu dočekao ga je zastrašujući prizor. Naime, Dale je ušao u kupatilo, a tamo je ga je dočekalo ogromno gnijezdo osa, a cijeli prizor neodoljivo podsjeća na kakav SF film s vanzemaljcima.

"Dakle, ovako nešto još nisam vidio u karijeri, nikad nisam naletio na ovako veliko gnijezdo europskih osa", ispalio je Dale pa pojasnio kako Australci europske ose smatraju invazivnom vrstom jer napadaju njihov ekosistem.

U videu se vide stotine osa, a veliki broj njih je mrtvo na podu.

"Moram vam priznati da je ovo bila izuzetno opasna zadaća. Da je neko tu ušao slučajno, ne daj Bože dijete, ose bi ga prekrile i izbole. Zato je ovo gnijezdo bilo potrebno ukloniti čim prije", rekao je Australac.

Kasnije je otkrio da se s istim problemom borio tri puna dana, ali da je na kraju uspio odstraniti osinje gnijezdo.

Video možete pogledati OVDJE.

(A. Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.