22.6.2016. 17:07
0
Specijalni napitak uz pomoć kojeg ćete smršati za nekoliko sedmica
Hren pomaže u mršavljenju, čisti organizam i poboljšava metabolizam. Bogat je vitaminom C, B1, B6, B12, gvožđem, magnezijem, kalcijem i fosforom.

Piše: Haris Ahbabović

Sastojci za napitak za mršanje:

Hren
3 limuna
3 kačikice meda


Priprema: 

Isjeckajte hren i stavite ga u blender. Miksajte dok smjesa ne postane glatka. Dobro operite limun, narežite ih i očistite od koštica. Tako nasjeckani limun dodajte u blender, a zatim i med i miksajte dok se sva tri sastojka ne stope. 

Mješavinu možete držati u tegli u frižideru. Svaki dan dva puta dnevno uz obrok uzmite jednu kašikicu mešavine. Rezultati za tri sedmice biće nevjerovatni.

(nezavisne.com)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.