12.12.2017. 13:31
0
Svi volimo slatkiše: Čokolada, bombone i lizala govore dosta toga o vašoj ličnosti
Čak i oni koji vode računa o zdravlju imaju slatke zalogaje kojima ne mogu odoliti.
Neke slatkiše volimo više, neke manje, ali najčešće svi posežemo za njima. Da li ste znali da slatki zalogaji mogu otkriti dosta toga o vašem karakteru.

1. Gumene bombone
Ako vam je ovo omiljeni slatkiš, vi ste veliko dijete u duši. Optimista ste i volite da ste okruženi ljudima sličnog stava i razmišljanja. Vaši prijatelji za vas kažu da ste topli, odani i puni života.

2. Lizala
Ljubitelji lizala obično su malo povučeni. Nikad nećete prvi povući potez, bilo da je riječ o ljubavnom odnosu ili prijateljstvu. Kako biste se opustili i otvorili svoje srce, bitno vam je prije svega da nekog dobro upoznate.

3. Tamna čokolada
S obzirom na to da tamna čokolada važi za zdravu opciju, vjerovatno ste dobro informirani o svom tijelu. Zreli ste i racionalno razmišljate. Vi ćete radije sebi sipati čašu dobrog vina nego izabrati koktel i više volite manja, intimna druženja od velikih, raskalašenih zabava.

4. Čokoladne bombonice šarenih boja
Vi ste avanturističkog duha i uvijek spremni na putovanje o kojem do sada niste ni razmišljali. Imate posebnu i osebujnu ličnost te sa vama nikad nije dosadno.

5. Žvake
Otkud vam toliko energije? Pitanje koje sigurno svakodnevno čujete. Imate puno ciljeva, ambiciozni ste i uvijek u pokretu. Ponekad potpuno izgubite strpljenje. Vi ste od onih koji ujutro istog sekunda skoče iz kreveta, pa vam alarm nije potreban.

6. Kisele bombone
Nema puno ljudi kao što ste vi kao ni puno onih koji vole ovakve ukuse. Većina bi vas opisala kao najzanimljiviju osobu koju poznaju. Impulsivni ste, neustrašivi i volite da izlazite.

7. Karamel čokoladice
Voljeli ste fizičke aktivnosti u školi i sa tim nastavili i kasnije u životu. Volite da svoje slobodno vrijeme i vikende provedete na planini, u teretani ili da trčite kad god to možete. Vrlo ste odani i ljudima oko sebe ste velika podrška. Ljubitelji ste pasa.

8. Karamele
Vodite se time da je život velika škola. Uvijek tragate da naučite nešto novo. Okruženi ste prijateljima koji razmišljaju na sličan način.

(Avaz/Ajla Hurko)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.