28.11.2018. 14:16
0
Kako pronaći više vremena za sebe?
Niko od nas ne voli osjećaj usamljenosti, ali ponekad je potrebno uzeti malo vremena za sebe.

Donosimo vam tri savjeta kako pronaći više vremena za sebe:


Isključite se

Odredite vrijeme tokom dana koje ćete provesti dalje od posla, laptopa i telefona. Neka to za početak bude i samo 15 minuta, a vremenom ćete produžiti vrijeme koliko god vama odgovara.


Planirajte vrijeme

Spontanost je dobra, ali u današnjem svijetu postaje gotovo nemoguća. Nema apsolutno ništa loše u planiranju vremena unaprijed. Na ovaj način ćete pronaći više vremena za sebe, a manje za neke stvari koje su nebitne, prenosi CDM.


Lični kutak

Svako od nas treba imati jedno mjesto koje može nazvati samo svojim. To može biti cijela soba ili samo jedan mali kutak u stanu. Bez obzira na veličinu, on treba biti sređen baš po vašem ukusu tako da se možete u potpunosti opustiti.





(Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.