31.3.2021. 14:13
0
Gorka dinja - novi zdravi proizvod na tržištu u Bosni i Hercegovini!
Gorka Dinja je dodatak prehrani na biljnoj bazi koji je pored svog 100% prirodnog sastava, također ekološki prihvatljiv te organski proizveden i ne sadrži genetski modificirane organizme.

Gorku dinju karakteriše specifičan miris i ukus. Gorka Dinja sadrži glikoprotein lektin koji je po svojoj hemijskoj aktivnosti sličan inzulinu te blagotvorno djeluje kod dijabetičara pri regulisanju šećera u krvi. 

Pored toga što može biti prirodna zamjena za inzulin, Gorka Dinja djeluje I kao imunomodulator time što povećava imunološke funkcije ćelija kod oboljelih od karcinoma i HIV infekcije, doprinosi izumiranju ćelija raka i sprječava njihovo razmnožavanje. 

U kineskoj i indijskoj medicini, gorka dinja se upotrebljava kao prirodni antibiotik sa antibakterijskim i antivirusnim djelovanjem obzirom da sadrži hemijski aktivne supstance kao što su karnitin, vicin i polipeptid-p, te se zbg toga preporučuje za korištenje svim rizičnim kategorijama kao prevencija protiv upalnih procesa, naročito u doba pandemije.

Jedna od velikih prednosti gorke dinje jeste što svojim djelovanjem na određena oboljenja i nepravilnosti u organizmu ne šteti drugim organima, a svojim bogatim sastavom minerala i proteina, pruža osjećaj sitosti, smanjuje potrebu za unošenjem velikih količina hrane te na taj način doprinosi svima koji se bore sa viškom kilograma da bez opasnih dijeta i skupih preparata na prirodan i siguran način dođu do željene kilaže. 

Sva djelovanja i namjene ove ljekovite biljke dokazana su i potvđena izrađenim studijama na prestižnim univerzitetima “Saint Louis” i “Colorado” u Sjedinjenim američkim državama. 

Po prvi put na tržištu Bosne i Hercegovine možete nabaviti Gorku Dinju makedonske farmaceutske kompanije Inter-Evrogeneks koja već godinama razvija unikatne patente liječenja u sferi alternativne medicine, a vašu narudžbu možete izvršiti klikom na link u prilogu. 

Pomozite sebi i svom organizmu na prirodan način uz Gorku Dinju. Iskoristite priliku I budite među prvima u BiH koji će sebi obezbjediti ovaj izvanredan preparat. Nagradite vaš organizam jer on to zaista zaslužuje.

Gorka Dinju možete naručiti samo na našem webshopu-u i trenutno je na akcijskom popustu od 50% da bi zadovoljili dovoljnu dozu s kojom svaki kupac ima potpun učinak i efekat od ovog blagotvornog ploda koji je bio primat u historiji čak i za teška oboljenja u alternativnoj medicini farmaceuti proizvođači savjetuju da se proizvod konzumira 2 x dnevno prije jela za što su potrebne 3 teglice za jednomjesečnu terapiju. Mi smo shodno tom savjetu napravili olakšicu gdje uz naručene dvije tegle besplatno dobijete treću i besplatna je poštarina na vašu adresu.

Ukoliko gorku dinju želite naručiti direktno od proizvođača, sa popustom od 50 posto, to možete učiniti vrlo jednostavno klikom NARUČI.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.