21.9.2021. 18:57
0
Međunarodni i interdisciplinarni kongres geštalt psihoterapije
FOTO: Ilustracija
Četvrti Međunarodni i interdisciplinarni kongres geštalt psihoterapije održat će se od 23. do 26. rujna u Sarajevu, gdje će se okupiti istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije, kao i drugih terapijskih pravaca.

Kongres će se organizirati uživo i online putem zoom platforme. Tema kongresa je "Ljubav i stanje sadašnjeg čovjeka", u okviru koje će istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije, kao i drugih terapijskih pravaca, društvenih i profesionalnih oblasti i kulture govoriti o važnosti i potrebi brige za mentalno zdravlje svakog pojedinca, ali i društva u cjelini. 


Skup organizira EGN Mreža europskih akreditiranih instituta za provođenje edukacije iz geštalt psihoterapije iz Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Malte, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, a domaćin u Bosni i Hercegovini je Institut Psiho-integrum iz Sarajeva.  Svečano otvaranje kongresa održat će se u četvrtak, 23. rujna, u Hotelu Europe u Sarajevu u 17 sati, a izjave za medije planirane su u 16.30 sati, priopćili su iz Organizacijskog odbora navednog skupa.


(FENA)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.