9.10.2017. 15:15
Fikret Hodžić: Rekli su mi da sam novcem naplatio smrt svog oca
TV novinar i voditelj Fikret Hodžić govorio je za Source portal. Simpatije gledalaca oduvijek je privlačio zbog svog ležernog stava pred kamerama, pa smo se odlučili na jedan ležeran intervju sa njim.

Razgovarali smo i o ozbiljnim temama. Ovom prilkom Fikret je otkrio kako je nastala reklama u kojoj se prije nekoliko mjeseci pojavio sa svojom suprugom Ševalom i koja je izazvala mnogo različitih komentara u bh. javnosti.

Njegov projekat prodaje majica na kojima su se nalazili motivi Srebrenice i Genocida, također je naišao na brojne kritike. 

Da li su ga "dežurni kritičari" demoralisali, odnosno koliko ga pogađaju kritike takvih osoba, saznajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana