6.5.2019. 16:08
"Bog je jedan samo su firme različite. Čovjek mora da zna šta će staviti u usta prije posta. To ne smiju biti makarone, riža i baklave..."
Počeo je ramazan, sveti mjesec posta u kojem se muslimani širom svijeta odriču hrane i vode u toku dana.

Ramazan je mjesec u kojem muslimani poste od zore do zalaska sunca. Vjernici u BiH će ove godine postiti između 15 i 16 sati te je zbog toga izuzetno važno pravilno se hraniti.

Doktor Emir Solaković za Source portal istakao je kako je veoma važno čime postači započinju svoj post. To mora da bude ishrana koja će im omogućiti dovoljno energije tokom dana, jer post traje veoma dugo.


(Admir Oručević)




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana