27.5.2019. 12:47
"U tom mrklom mraku neko iza mene me odjednom upitao: 'Mogu li ovdje zapaliti cigaru? - Ja se okrenem, kad ono Ronnie O'Sullivan"
Mečevi sjajnih igrača snookera u svijetu privlače veliku pažnju, a možemo reći da je ovaj sport sve više prisutan i u BiH.

Strpljenje je ključ uspjeha. U pravo ovim riječima se morate voditi ukoliko želite da naučite igrati Snooker.

Iako postoji veliko interesovanje mladih za ovaj  sport, mnogi od njih odustaju već nakon što prvi put uzmu štap u svoje ruke. 

O snookeru smo razgovarali sa Zijadom Redžićem Zizijem, jedinim certificiranim bh. trenerom. Zahvaljujući njemu, snooker je proteklih godina doživio ekspanziju u našoj zemlji.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana