22.8.2019. 15:57
Da li ste nekada uhvatili partnera da vas vara ili da ima iskorišten kondom u torbici? Oni to jesu, upoznajte Zimiće: Kad sam mu našla kondom u torbici, izgubila sam se!
Mladi bračni par iz Sarajeva Elma i Meldin Zimić, zahvaljujući svojim domišljatim idejama, polako ali sigurno počinju uživati veliku popularnost na društvenim mrežama i javnosti.

Video klipovima ili poznatijim 'Prankovima' koje izbacuju na svoj  YouTube kanal, uspjeli su skrenuti pažnju na sebe, što je u današnjem višemilionskom svijetu  YouTubera veoma teško. 

Ideju za ovakvu vrstu zanimacije, neki bi rekli i hobija, dobili su sasvim slučajno, a ono po čemu se razlikuju od većine YouTubera je to što oni prankove ne objavljuju često, jer kako su nam rekli, tada bi sve izgubilo smisao.

Njihovi prankovi ne obuhvataju obične prolaznike na gradskim ulicama kako je to uobičajen slučaj, nego su 'glavni akteri'  uglavnom njih dvoje, a nađe se tu i po neki zalutali prijatelj ili član porodice...

O čemu se zapravo radi, saznajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana