28.10.2019. 15:50
"Imala sam dosta nemoralnih ponuda, kao što je slikanje za Playboy. Ja krunu nosim na dostojanstven način i to me ne zanima!"
Sarajka Amina Hasanbegović je u augustu proglašena za Miss turizma Bosne i Hercegovine. Nedavno se vratila iz Kine gdje je predstavljala našu zemlju na ovom prestižnom svjetskom takmičenju.

Sa Aminom smo razgovarali o njenom putovanju u Kinu, samom takmičenju, ali i o nekim stvarima koje se kriju 'iza zavjese', kada je riječ o takmičenjima ljepote i modelingu. 

Pitali smo je, da li je u toku svoje karijere dobijala nemoralne ponude i kako je reagovala na iste?

Cijeli razgovor pogledajte uskoro na Source portalu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj: Almir Biber
Montažer: Emir Preljević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana