14.11.2019. 12:17
"Denis Smajlović nije upotrijebio pištolj! Jučer je njegovoj djevojčici trebala terapija, koju nije mogla dobiti ovdje"
Na Pedijatriji Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prije dva dana odvijala se neviđena drama. Naime, Denis Smajlović, roditelj bolesnog djeteta, pištoljem je prijetio doktoru Edi Hasanbegoviću, šefu Klinike, zahtijevajući izmještanje djeteta na liječenje u inozemstvo.

Nakon toga uslijedile su brojne reakcije, a iz KCUS-a je danas saopćeno da će danas stupiti u dvosatni štrajk od 12 do 14 sati.

Doktor Edo Hasanbegović rekao je da ne poznaje Denisa te da mu se nije smijao u lice.

– Izvadio je pištolj, prijetio mi. Ne poznajem roditelje, o djetetu imam neke informacije. Nisam mu se smijao u lice, izliječio sam više od 1.500 leukemija najtežih slučajeva u BiH. Riječ je o roditeljima i djetetu koje ja nikad nisam vidio – kazao je Hasanbegović, prenosi avaz.

Za Source portal govorio je Ermin Gačanović advokat Denisa Smajlovića.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana