29.1.2020. 12:55
"Podržavam muškarce koji 'rade' usne, to je poseban tip muškaraca. Ako prošetate gradom, vidjet ćete mnogo djevojaka koje izgledaju klonovski, jer su pretjerale"
Zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva, starenje lica počinje već u 20-im godinama.

Vremenom starenje sve više napreduje i najuočljivije na licu i vratu kroz boranje i atrofiju kože.

Prva estetska operacija je urađena pre više od sto godina, a kao grana, bavi se korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.

Mnogi koji se odluče na estetske korekcije na svom tijelu, na taj način osim poboljšavanja vlastitog izgleda, dobivaju na samopouzdanju.

Ipak, kao i u svemu u životu i pri estetskim korekcijama se mora voditi računa i ne pretjerivati sa uljepšavanjem da se ne bi dobio kontraefekt. 

Danas, estetska medicina predstavlja novu vrstu medicine i nov način razmišljanja. I kao takva više nije nepoznanica u BiH. Veliki broj žena i muškaraca sve više se okreće ovom načinu uljepšavanja.

O estetskoj medicini razgovarali smo sa Denisom Vrban, spec. dr. estetske medicine.

Razgovor možete pogledati u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana