14.4.2020. 14:35
Kome smeta rad privatne laboratorije dr. Rijada Konjhodžića: Ne znam ko nam je poslao inspekciju. Čudi me da se ljudi u ovim trenucima bave tim stvarima!
Alma Konjhodžić, poznati sarajevski stomalog, u statusu kojij je objavila na svom FB profilu, zapitala s zbog čega zadnjih dana inspekcije pohode privatne laboratorije.

Naime, jučer je na adresu Genetičkog Centar Alea pokucala inspekcija. Ovaj centar je kao što je poznato, ranije ponudio svoje resurse za testiranja na Covid 19.

Status dr. Alme Konjhodžić prenosimo vam u cijelosti.

"U trenutku kad nam je smrtnost od korone 4%, a narod lud od izolacije i bombastičnih idiotskih poluinformacija, šalju se inspekcije u privatne laboratorije koje rade testove na Covid19 i bore se od prvog dana.

Kada ne nađu ništa zbog čega bi zatvorili ovakvu laboratoriju, jer imaju sve i više od toga, onda joj zabrane testiranje na Covid19.

Da pojasnim, Genetički Centar Alea se prvi stavio na dispoziciju državi sa svojom opremom i stručnjacima da rade testiranja. Nakon toga ide salva mišljenja i stavova “stručnjaka” kako ne treba testiranje, šta će nam to, uzimaju se pare, testovi ne valjaju, nisu pouzdani i slične gluposti... Kad se to nije baš “primilo”, onda kreću ozbiljni napadi da su nalazi netačni, ko je certificiran i ko nije, i onda se s**baše jer NIKO nije certificiran. 

Eh, šta ćemo, kako ćemo, pa fino idu inspekcije i maltretiranje.

I na kraju ferman da se zabranjuje testiranje na Covid19. Znači, imaš vojsku, tenkove i avione za rat, i zabrane ti da ih koristiš...

Može li mi, molim Vas, neko objasniti ovo jer ne kontam ili sam samo glupa?! - napisala je dr. Alma Konjhodžić.

Telefnoski smo kontaktirali njenog brata dr. Rijada Konjhodžića, koji nam je ispričao šta se desilo.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana