16.4.2020. 14:49
"Toliko su nas 'nafilovali' informacijama, da čovjek ne zna, da li je zaražen ili ne. Najveći sukob imam sa psom, kad treba da mu objasnim da ne može izaći u devet sati navečer"
O vremenu tokom pandemije koronavirusa za naš portal govorio je poznati bh. glumac Mario Drmać.

Drmać nam je kazao da je koronavirus veliki šok za sve ljude svijeta. Nije lako biti zatvoren i pitanje kad ćemo se svi zajedno moći vratiti normalnom životu kad pandemija prođe, smatra on.

Kao i svi uzorni građani pridržava se mjera zaštite, a s obzirom na različite inofrmacije koje se plasiraju u medijima, kaže da je teško odlučiti šta je istina, a šta ne.

Cijeli razgovor poslušajte u priloženom videu.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana