27.4.2020. 12:11
Sarajevski frizer o 'kućnim' šišanjima: Ne možemo zabraniti ljudima da rade. Pogledajte naše političare, sigurno ih ne šišaju tetke i sestre!
Vlasnik frizerskog salona 'Change' iz Sarajeva govorio je za Soruce portal.

Sa Harisom smo razgovarali o restriktivnim mjerama koje su na snazi više od mjesec dana.

I dok se u susjednim zemljama mjere postepeno ukidaju i najvljuje rad određenih privrednih subjekata, između ostalog  i frizerskih salona, u našoj zemlji još uvijek nema naznaka kada će doći do takvih poteza.

Šabotić se nada da će nadležni u našoj zemlji se kao i u svemu do sada kopirati rad susjeda, te ubrzo donijeti odluku o početku radova.

Razgovor poslušajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana