5.5.2020. 14:06
"Ne želim pljuvati kolege, jer da mene moj dobar prijatelj pozove na dernek, ne znam da li bih rekao ne"
Nakon skandaloznog derneka, teško je doći do aktera u čuti njehovo mišljenje.

Jedan od rijetkih koji je za naš portal komentarisao skandal od sinoć, bio je Semir Cerić Koke, koji je u svojoj izjavi izrazio žaljenje zbog svog prisustva na 'korona derneku'.

Socijalna distanca od 1,5 metara nije ispoštovana, te su tako sinoć pribijeni sjedili za istim stolom, ministar Staša Koštarac, biznismen Zijad Blekić, te pjevači Halid Bešlić i Šerif Konjević. Ovoj veseloj četvorci s druge strane stola društvo su pravili Hari Mata Hari, Semir Cerić Koke, pa i dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu, Nihad Fejzić. Na derneku je bila pristuna i pjevačica Slađana Mandić, koja je atmosferu, s ovog druženja u jeku pandemije koronavirusa, podijelila na društvenim mrežama.

Prvobitno se spominjalo i ime Fahrudina Pecikoze na derneku, ali je on poslije izjavio da nije bio na derneku, te da se nalazio u Mostaru na pecanju. 

Svoj komentar o ovom događaju dao je i pjevač Kemal Hasić. razgovor poslušajte u priloženom videu.

 

 

(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana