12.8.2020. 11:50
"Zbog koronavirusa sam prošao pakao. Cijela moja porodica je bila zaražena. Ko ovo prođe, itekako će vjerovati u ovaj virus"
Nakon što su obrađena 343 testa, u Kantonu Sarajevo su potvrđena 32 nova slučaja zaraze koronavirusom.

“Na bolničkom liječenju, u Izolatoriju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu nalaze se 72 osobe. Jedna osoba koristi potporu respiratora pri disanju. Tokom jučerašnjeg dana evidentiran je oporavak  87 osoba, ali nažalost i smrt dvije osobe od posljedica zaraze koronavirusom. Sa bolničkog liječenja jučer je otpušteno 13 osoba ”, navedeno je također u izvještaju Zavoda.

Tarik Stambolić općinski vijećnik u Općini Ilidža, jedan je od onih koji je vodio veliku bitku sa koronavirusom. Zbog kliničke slike, tokom liječenja morao je biti smješten u izolatoriju na Podhrastovima, gdje se liječio od ovog zloglasnog virusa.

Za naš portal govorio je o periodu koji će mu vjerovatno trajno ostati urezan u sjećanju.

Razgovor poslušajte u video prilogu.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana