25.9.2020. 17:59
"Htjeli su da potpisujem nezakonite radnje. Mnogima sam halalio. Opraštanje kirija i dugova nije jedina nezakonitost u Općini Stari Grad"
Nekadašnji je ministar unutrašnjih poslova BiH Jusuf Pušina govorio je za Soruce portal.

Pušina će na narednim lokalnim izborima biti kandidat za načelnika Opštine Stari Grad, ispred SDA stranke.

Pred našom kamerom govorio je o planovima koje namjerava realizirati ukoliko na izborima dobije povjerenje glasača.

Poznato je da je prethodne godine dao ostavku na mjesto predsjedavajućeg Općinskog vijeća Stari Grad. Govorili smo o razlozima zbog kojih je donio takvu odluku.

Pitali smo Pušinu u kakvim je odnosima sa načelnikom Općine Stari Grad Ibrahimom Hadžibajrićem i kako gleda na njegov trenutni politički angažman kao kandidata 'Četvorke' za načelničku poziciju.

Cijeli razgovor pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana