23.11.2020. 10:18
"Mustafa Nadarević je uslovno rečeno bio hrvatski glumac. Prije nekoliko dana nas je napustio glumac koji bi trebao još više da nas boli"
Izet Fazlinović je uloga po kojoj će pokojni Mustafa Nadarević zasigurno najduže biti pamćen, pogotovo kod mlađe publike.

Međutim, oni koji broje nešto više ljeta sjećat će se Mustafe Nadarevića kao jednog od glumaca koji je svoju dušu utkao u čitav spektar likova.

I dok se cijeli region jučer opraštao od velikana Mustafe Nadarevića, tek poneki politički dužnosnik u BiH, danas, onako stidljivo, uputio je telegrame saučešća. Podsjetimo da su njihove kolege iz susjedstva to uradile prije njih.

Oprašta se od Mustafe umjetnički svijet, prijatelji, publika, obični ljudi. Jedan od njih je i glumac Aleksandar Seksan.

U priloženom videu poslušajte šta je rekao za naš portal.


(Admir Oručević)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SOURCE PRIČE
Source.ba-sva prava pridržana